Bemesting voor kuipplanten en kamerplanten

Na enige weken van storm met veel wind en regen zal het voorjaar zich toch een keer aandienen. Langere dagen met meer daglicht en hogere temperaturen. Planten zullen door meer licht en warmte gaan groeien en ook meststoffen gaan vragen. Bij kuipplanten en plantenbakken is de juiste bemesting na de winter meestal niet meer in voldoende mate voorradig.

Healthy Start bemesting tabletten
Healthy Start bemestingtabletten

 

 

 

 

Healthy Start tabletten, een uitstekende bemesting

Om eenvoudig in één keer per jaar voldoende voeding toe te dienen zijn er Healthy Start organische bemestingspillen. De tabletten bevatten een complete plantvoeding in langzaam werkende vorm, natuurlijke humuszuren en gunstige bodembacteriën. De tabletvorm zorgt ervoor dat de meststoffen gelijkmatig vrijkomen en niet uitspoelen. Goed voor de planten en goed voor het milieu.
Doordat de plant constant voldoende voeding kan opnemen groeien uw planten gelijkmatig en gezond. De tabletten zijn 100% organisch, verbeteren de bodemstructuur en bevorderen het broodnodige bodemleven.

Healthy start bemesting tabletten
2 maten tabletten

 

 

 

 

 

Tabletten, 2 maten voor diverse toepassingen

De tabletten zijn in 2 maten verkrijgbaar. Er zijn 21 grams tabletten voor kuipplanten, hanging baskets, bloembakken en grotere maten potplanten. Deze tabletten kunnen ook toegediend worden bij de aanplant van bomen en heesters. Ook zijn er 10 grams tabletten voor kamerplanten. Beide maten meststoffen zijn op voorraad en in de webshop eenvoudig te bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *